Produse comandate
- nu ati adaugate produse

0 RON Total:

Informatii utile

Informatii utile

Executati mobila la comanda?

Da. Realizam la comanda orice tip de mobilier din PAL melaminat sau furniruit si MDF. Putem realiza orice model de mobila, la orice dimensiune, folosind orice tip de material si orice nuante.

Faceti mobila si dupa schitele sau proiectele clientului?

Da. Orice schita, fotografie sau proiect al clientului, orice fotografie dintr-o revista sau de pe internet poate constitui un model de plecare pentru realizarea pieselor de mobilier.

Va deplasati la domiciliul clientului pentru masuratori?

Da. Un consultant Mobilier-Iasi.ro se va deplasa la domiciliul sau sediul clientului pentru a efectua masuratorile necesare pentru realizarea mobilierului si pentru a-i oferi consiliere tehnica. Acest serviciu este gratuit. Proiectarea este asigurata de firma noastra.

Oferiti montaj si transport?

Da. Montajul si transportul mobilierului sunt gratuite numai pentru Iasi si zonele din jurul acestuia. Pentru alte localitati, transportul se asigura contra cost. Precizam faptul ca livrarea se efectueaza cu mijloace auto proprii sau prin firme de curierat cu care colaboram. Livrarea produselor se asigura pana in fata imobilului in care aveti domiciliul sau sediul.

Ce se intampla dupa ce obtin oferta de pret pentru mobila la comanda?

In cazul in care oferta este acceptata se va stabili o intrevedere pentru masuratorile finale si stabilirea ultimelor detalii. Urmeaza apoi semnarea unui contract dupa care mobilierul va intra in productie.

 

Unde pot fi vazute produsele?

Toate produsele de mobilier prezentate pe site sunt disponibile numai pe baza de comanda. Drept urmare nu pot fi vizionate inainte de achizitionare. Pentru a va putea forma o parere asupra materialelor si calitatii oferite, va invitam la atelierul nostru. Adresa noastra o puteti gasi la sectiunea contact.